Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hlásenia obecného rozhlasu

Oznamujeme, že zber haluzoviny pokračuje, môžete ju voziť na vyznačené miesto medzi mostami k Nečasom a na Druhú Stranu. Upozorňujeme, že zneškodňovanie biologicky rozložiteľného odpadu, teda aj haluzoviny spaľovaním je podľa zákona č. 79/2005 o odpadoch zakázané.  

---

TJ Podbranč pozýva svojich priaznivcov na prípravný futbalový zápas s TJ Tvarožná Lhota v sobotu, 23.3., o 14.00 hod. na ihrisku v Podbranči. 

---

V sobotu, 23. marca, sa konajú voľby prezidenta SR.  Žiadame občanom, ktorí majú  záujem o volenie do prenosnej urny, aby sa prihlásili na obecnom úrade. 

---

Evanjelický cirkevný zbor v Sobotišti oznamuje, že v nedeľu, 24.3., o 9.00 hod. sa v zborovom dome v Podbranči budú konať Služby Božie. 

---

Občania, ktorí sa chcú zapojiť do jarného zberu odpadkov v obci, si môžu prísť  vyzdvihnúť vrecia na obecný úrad.

---

Firma JUKKA bude predávať v pondelok 25. marca 2024  v čase  14.00 - 14.30 hodín pri Obecnom úrade v Podbranči( Dolná Dolina)

nasledujúce stromčeky k výsadbe: jablone a hrušky i stľpovité, marhule, nektarinky, broskyne, slivky rezistentné, japonské slivky (blumy), slivkomarhuľe, ryngloty, duranzie, čerešne, višne, višne kríkové i zakrpatené, čerešňovišne, mandlone, duly, olivy, moruše, vŕby previsnuté aj kríkové, liesky stromčekové a kríkové, mrazuodolný figovník, ziziphus jujuba, orech štepený, kríkové a stromčekové rezistentné egreše a ríbezle, josty stromečkové a kríkové, maliny červené, čierne a žlté, černice, malinočernice, malinojahody, jahody aj stáleplodiace, rakytník rešetliakový, stolové viniče bezsemenné i rezistentné, kanadské, indiánske a čukotské čučoriedky(zemolez), ruže stromčekové, kríkové a popínavé, brusnice, kľukva, samoopelivé kiwi a veľkoplodé kiwi,  arónia stromečková a kríčková, rododendrony, azalky, ibištek 3-farebný, magnolie, hortenzie, orgován kríkový, mišpuľa, čilimník a iné.

Viacej informácií nájdete na letákoch vo vašich poštových schránkach.

 ---

,,Riaditeľstvo ZŠ Sobotište oznamuje rodičom, že zápis detí do 1. ročníka pre školský rok 2024/2025 sa uskutoční 10. apríla 2024 (streda) od 13:00 hod. do 17:00 hod. v budove školy na prízemí.

Pre zápis dieťaťa do 1. ročníka je potrebné:

- vyplniť elektronickú prihlášku od 15.3. do 5.4.2024 zverejnenú na stránke školy www.sobotiste.edupage.orgÚdaje žiadame vypisovať správne aj s diakritikou!                          

- vytvoriť si rezerváciu na zápis na presný čas,,

----

Dňa 26.03.2024 príde do našej obce ZOOM optika Bratislava.

 Ponúka bezplatné zmeranie dioptrií a očného tlaku a nové okuliare vo výhodných cenách.

Meranie sa uskutoční v bielom označenom mikrobuse pred OÚ,

 v čase od 11:00 hod. do 12:30 hod.

----

Oznam lekárne v Sobotišti - zmena prevádzkovej doby do odvolania:

- otvorené v pondelok, streda  a piatok  8:00 - 13:30 hod,

- utorok a štvrtok zatvorené.