Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kultúrny dom

P5313419

Kultúrny dom sa nachádza v peknom a tichom prostredí v časti obce Podzámok. Jeho najväčšou prednosťou je príjemné prostredie a vonkajšie pódium s betónovou plochou nachádzajúcou sa priamo pred vstupom do kultúrneho domu. Vonkajšia plocha je využitelná na organizovanie podujatí a akcií najmä v letných mesiacoch. 

 

DSCN0177(2)

Kultúrny dom prešiel v posledných štyroch rokoch významnými stavebnými rekonštrukciami. Výmenou okien, opravou muriva, vymaľovaním, výmenou dlažby, opravou parkiet v sále a renováciou stoličiek, kompletnou rekonštrukciou toaliet, kuchyne a skladovacích priestorov, prepojeným so zrekonštuovaným salónikom na poschodí a dobudovaním ďalších miestností s rôznym využitím. Tieto reknštukcie, ktorými sa značne zmodernizoval a zveľadil vytvorili z KD Podzámok reprezentatívny priestor na poriadanie plesov, svadovných hostín, rodiných osláv, výstav, konferencií, seminárov a iných kultúrno-spoločneských podujatí. Vstup do priestorov kultúrneho domu je vybavený bezbarierovým vstuným nájazdom, čím sa zabezpečil bezproblémový vstup i telesne hendikepovaným ľudom. 

 

DSCN0178(1)

Kapacita kultúrneho domu je cca 120 miest, k dispozícii je  veľká sála, malý salónik na poschodí,  i kuchyňa s kompletným kuchynským vybavením a riadom (taniere, príbory, poháre, misy, džbány).

Priestory kultúrneho domu prenajíma a rezervuje Obecný úrad v Podbranči, bližšie informácie na t.č. 034/6282430, 0910 704 633 alebo na mail oupodbranc@podbranc.sk